ACCESS Bars®

„Kako može još bolje od ovoga?“

Access bars tretman pomaže kod:

 • napetosti
 • stresa
 • depresije
 • strahova
 • migrene
 • nesanice
 • uznemirenosti
 • životnih kriza
 • regeneracije
 • preusmjeravanja
 • hiperaktivnosti
 • stresa u školi
 • blokada fizičke ili mentalne prirode
 • regulisanja telesne težine i još mnogo toga…

 

ACCESS BARS TEHNIKA

Access bars je nežna praktična tehnika koju je započeo Geri Daglas ranih 1990-tih.

Tokom access bars sesije, praktičar nežno dodiruje 32. tačke kako bi oslobodio elektromagnetni naboj svih misli, ideja, stavova, odluka i uverenja koji su vas možda ograničili u pogođenim oblastima vašeg života.

Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo ni napred, ni nazad.

Bars tretmanom se lagano tope te guste, zaglavljene energije, zbog kojih smo često blokirani i ne znamo kako da izađemo iz začaranog kruga. Ovim tretmanom s lakoćom otpuštamo sve ono što nam ne treba, bez da razmišljamo u kojem delu života je to nastalo.

Bars tačke koje se aktiviraju laganim dodirom omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti energetske naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav želimo.
Prednost ove tehnike je to što su promene vidljive brzo u svim oblastima života.

Danas se access bars praktikuju u više od 170 zemalja širom sveta i koriste ih kao moćno i pragmatično sredstvo porodice, škole, preduzeća, sportisti, zatvori, psiholozi, umetnici i mnogi drugi.

Telesni procesi access consciousnessa ®

Dobrodošli na potpuno drugačiji način promene vašeg tela.

Tela trebaju negu i dodir za primanje. Kada ste dotaknuti ili dodirnuti, stvara se snaga ranjivosti, zahvalnosti, dopuštenja, poverenja i časti. Otvara vrata većim mogućnostima, dubokoj povezanosti s telom i zemljom.

Oslobodite svoje telo od prošlosti.

Možemo pomoći našem telu da oslobodi sećanja na traume i ozlede kako bi moglo procvetati do svog najvećeg potencijala. Hranjivi i korisni telesni procesi access onsciousnessa ® mogu pomoći otklanjanjem različitih energetskih kvarova i blokada te vraćanjem tela u izvorni oblik i lakoću.

 

ACCESS ENERGETSKI FEJSLIFTING

Energetski fejslift je tretman koji radi na energetskom nivou negujući vaše telo i pružajući mu mogućnost da izgleda i da se oseća najbolje moguće. Čini da izgledate bolje i osećate se mladje, postajete osveženi, relaksirani, energizovani, podmladjeni. Vaše celo telo je na dobitku.

Tretman energetski fejslift koristi višestruke energetske frekvencije koje leče telo i kožu, preokreću efekte godina i starenja, otpuštaju traume, aktiviraju ćelijsku memoriju i otpuštaju slojeve predrasuda koje imamo o sebi i svom telu. Za razliku od hemijskih tretmana koji inhibiraju izraz radosti i emocija na licu, posle ovog tretmana se povećava izražaj radosti, lakoće i sinhronizacija svih energetskih protoka u telu.

Samo posle jednog tretmana se vidi blistav i podmlađen izgled. Pored podmlađivanja, kroz ovaj tretman se brišu naša uverenja o starenju, prosudbe o sebi i svom telu, blokade i duboki zapisi koje nosimo u sebi. Tretman je veoma prijatan – terapeut polaže ruke na lice i glavu kijenta, čime se pokreće niz energetskih procesa.

Konkretni rezultati se vide u smanjivanju bora, svežini i čvrstini kože i povećanom tonusu mišića lica, opšti je osećaj zdravijeg i celovitog tela. Ali i u brisanju dubokih blokada koje nas sprečavaju da otpustimo stare tačke gledišta o sebi i tome kako bi naše telo trebalo da izgleda ili ne.

 

MTVSS-molekularna struktura

Jedan je od accessovih najdinamičnijih procesa polaganja ruku na telo uz access bars ® . To je alat izbora kada je u pitanju uklanjanje bilo kakve energetske disfunkcije u tijelu. MTVSS deluje na imunološki sistem, organe, zglobove, endokrini sistem, živčani sistem, metabolizam, limfni sistem. Sportisti ga koriste tokom treninga. Primene mogu biti veoma različite.

 

Biomimetrijska i biomimetička imitacija

 Funkcionišemo i učimo putem imitacije. Prilagođavamo se ponašanju naših roditelja, prijatelja, učitelja, idola itd. i nesvesno ih oponašamo u raznim aspektima. To mogu biti, na primjer, destruktivni obrasci odnosa, nezdrav način života, bolesti ili problemi s težinom. Energetsko nasleđe je također oblik oponašanja. Uz odgovarajuće čišćenje, ovaj tjelesni proces pomaže pri oslobođanju različitih oblika ograničavajućih obrazaca oponašanja.

 

Generativne seksualne energije:

 Ovaj telesni proces se odnosi na oslobađanje i korištenje generativne seksualne energije kako biste mogli primiti više u svim područjima svog života. Podržava sve energije koje vam omogućuju da živite ispunjenu seksualnost i da privučete one ljude koji vas njeguju i brinu za vas.

 U ponudi je još mnogo drugih telesnih procesa, zavisno od onoga šta vam je potrebno.

Napomena:

 Telesni procesi access consciousnessa ® ne zamenjuju medicinsko ili psihoterapijsko lečenje.

„Sve u životu mi dolazi sa radošću, lakoćom i slavljem“

Radujem se vašoj poruci.
Pišite mi.

8 + 1 =